Известие

Collapse
No announcement yet.

сваляне на динамото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• сваляне на динамото

Здравейте отдавна не съм писал,защото колата не ме е ядосвала бая време.Та на въпроса,налага се да сваля динамото спешно,канал ще ми трябва ли?и така като гледам бая зор ще видя как да го извадя от коша?Ако има някакъв пениз споделете.Ако е писано някаде дайте линк,че в момента просто нямам време да изчета форума.
    Hее важно колко коня имаш под капака, а какво магаре си зад волана!!!!Alfa Romeo 164 ts 2000c 90г.

КОЛЕГА ТРЯБВА ДА СВАЛИШ ДЕСНИЯ ФАР И ТОГАВА

Comment

За фара, сигорно на дизела имаш впредвид.мойта е бензин с 2 делка и през фара няма да стане.Ако има още идеи кажете.
      Hее важно колко коня имаш под капака, а какво магаре си зад волана!!!!Alfa Romeo 164 ts 2000c 90г.

Comment

Тъй както гледам една снимчица си с два ремъка и на динамото остава вътрешния заедно май с компресора на климатика.Може да пробваш да свалиш гумата и корите на калника и от там да се пробваш ако не трябва значи отдолу,че като я гледам си е доста претрупаничко.
        Успех.
        Attached Files
        Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
        166 2.4 JTD '02
        164 2.5 TD '98 ex
        Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

трябва да може и от пред мисля си всепак че трябва да пробваш и като свалиш и фара на страни трябва да излезне така съдя по моята а тя е по натрупана от твоята

Comment

Май ще свалям кората и гумата така и аз като гледам само от там има надежда,иначе неможе да мине покрай делката,че да иде до фара има 1 метар растояние.Гледам ,че спря да вали и отивам да я почвам.

Comment

Така,ако някои има още Алфа с 2 делка единствения начин да извади динамото е само след сваляле на гумата и предната кора на подкалника,и излиза за секунди.мерси за отговорите на всички.

Comment

@anton.mudev ако не се лъжа твяота беше V6 TB (оарави ме ако греша ) та при тебе е коренно различно разположението .
                На Т.С. най удобно е както е писал колегата NEDKO .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                X